Cava

Cava Palau Brut

Cava Palau Brut, ongelooflijk voor deze prijs: een echte methode traditionelle met gisting op fles, van de traditionele druivensoorten voor Cava: Parellada, Macabeo en Xarel-Lo. Fijne belletjes, zacht fruitig.

Cava Palau Brut Rosado

Cava Palau Brut Rosado is gemaakt van de lokale druivensoort Trepat die zich in de omgeving van Tarragona van zijn beste kant laat zien. Sommigen geloven dat deze druivensoort afstamt van de Grenache.

Cava Palau Semi Seco

Cava Palau Semi Seco heeft een lichtgele kleur, fijne bubbels en een aanhoudende mousse. Prachtige aroma's van gist en een fruitige achtergrond van lokale druivenrassen, kersen en bramen.

Cava Mont Marcal Brut Reserva Extremarium

Cava Mont Marcal Brut Reserva Extremarium is fris met veel elegantie en goed van structuur. Biologisch gemaakt van Macabeo, Xarello en Parellada. Perfect als aperitief of als begeleider van licht wit vlees, verse visschotels of pasta's.

Cava Mont Marcal Extremarium Rosado

Mont Marcal Extremarium Rosado gaat dankzij zijn frisheid, elegant aroma en de prikkeling van zijn bubbels heel goed samen met tapas, salades, pasta's, paella, gerookte gerechten en schaal-en schelpdieren. Biologisch.

Cava Mont Marcal Reserva brut

Cava Mont Marcal Reserva brut is zacht, rijk en elegant droog. De tweede gisting op de fles plus 24 maanden rijping zorgen voor een subtiel sprankelende mousse.

Villa Conchi Cava Seleccion Brut

Villa Conchi Cava Seleccion Brut is een zeer fijne en elegante Cava, gemaakt van Xarel-Lo, Perellada, Macabeo en Chardonnay, heeft een perfecte balans tussen fruitigheid en zuurgraad.

Villa Conchi Cava Rosado Blush

Villa Conchi Cava Rosado Blush heeft een aantrekkelijke lichte kersenrode kleur met fijne en aanhoudende bubbels. In de neus heeft het goede intensiteit en aroma's van rood fruit. In de mond is het fris, fruitig, aangenaam, met een goede structuur en gemiddelde intensiteit.

Cava Mont Marcal Rosado

Mont Marcal Rosado is een droge Cava met een feestelijke rosékleur. Het rijpe fruit van kersen en bessen zorgt voor extra karakter dat zich uitstekend verdraagt met lichte voorgerechten van vis en schaaldieren. Gemaakt van Trepat druiven.

Over ons Partners